Zagreb, 16.-18.5.2014.

Službena satnica – it’s alive!

Službena satnica – it’s alive!

13.5.2014.

Donosimo vam recept za geekovsko slaganje rasporeda programa: zapišete sve točke programa na papir crnom tintom (može i crnim tonerom) u Buffy fontu te izrežete u više ili manje pravilne oblike. Zatim sve strpate u kacigu Stormtroopera  i za punog mjeseca bacite u zrak fućkajući So long and thanks for all the fish. Rezultat je uglavnom očaravajuć’, pa ponekad zbog same ljepote kreativnog čina slažemo raspored više puta.

Uglavnom, dragi ljubitelji znanstvene fantastike i fantasya, predstavljamo vam službenu satnicu! Riječ je o rasporedu predavanja, prezentacija, okruglih stolova, tribina, kvizova, radionica, filmova i ostalog zabavnog programa.
Satnica igraonice
slijedi uskoro!

Kao posebnu temu izdvojili bismo predavanja našeg počasnog gosta, Chrisa Becketta. Osim tradicionalnog Q&A, na kojem se počasni gost predstavlja SFeraKonskoj publici i odgovara na sva zgodna i nezgodna pitanja, Chris će sudjelovati na panelu Science Fiction & Politics. Sugovornici panela su Dalibor Perković i Ratko Martinović.  U nedjelju pak Chris vodi radionicu pisanja Worldbuilding in Science Fiction o kreiranju znanstveno – fantastičnih svjetova.

Satnicu i detaljan pregled programskih točaka svaki će sudionik konvencije moći vidjeti i u programskoj knjižici koju će dobiti po dolasku na SFeraKon.

 

Ne zaboravimo da su uz organizatore svi predavači, predstavljači i voditelji radionica ujedno i volonteri pa im se ovim putem svima još jednom zahvaljujemo na trudu i interesu.

Komentiraj